P-services introduceert Jigler.nl als nieuwe hoofdsponsor van Run by Night.

P-services heeft een sterke band met Barneveld. Niet alleen omdat het hoofdkantoor in Barneveld is gevestigd. Een groot deel van onze klanten komt uit Barneveld en omgeving en de collega’s van ons hoofdkantoor hebben veelal binding hier. Wij richten ons veelal op projecten die plaatselijk van belang zijn.

Sport heeft een positieve invloed op de gezondheid. Gezond leven en sporten dragen ertoe bij dat mensen zich fitter voelen en vitaler leven. P-services wil bijdragen aan een vitale arbeidsmarkt:

* Ontwikkelen en leren combineren met werk
* Het zoeken voor de juiste baan bij de juiste persoon
* Werkzekerheid en duurzame inzetbaarheid als vertrekpunt

Daarom hebben wij Jigler.nl geïntroduceerd. Een vacatureplatform waarin de juiste baan of de juiste doorgroeimogelijkheden met daarbij de vertrouwde dienstverlening van P-services gecombineerd worden. Jigler.nl het uitzendwerk van de toekomst.

Wij wensen alle deelnemers en toeschouwers een gezellige, sfeervolle en gezonde avond toe! Voor het zesde jaar op rij organiseren wij met een aantal collega’s dit geweldige evenement.


Namens Jigler.nl
,

Erik Vonk, Frank van der Lubbe, Marjolein van de Beek, Bente ten Hoor, Pieter-Bas Hazeleger en Vincent Vonk

Run by Night

De Run by Night is een hardloopfestijn waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Wij moedigen jou dan ook aan om sfeerverhogende attributen mee te nemen tijdens de Run by Night, zoals lichtjes, fluoriserende kleding en lichtgevende ballonnen. Geen deelnemer? Kom dan ook een kijkje nemen! Buiten het parcours om is van alles te beleven en voor de inwendige mens wordt goed gezorgd.

Heb je vragen over de Run by Night? Neem dan contact op via onderstaande link, info@runbynight.nl of via 0342 401 209.

Schrijf je in

Schrijf je vanaf 30 augustus in voor de 6e editie van de Run by Night. Zorg ervoor dat je er snel bij bent!