P-services is trotse hoofdsponsor van Run by Night. De organisatie van Run by Night bestaat uit zeven collega’s van P-services HR group.

“P-services HR group heeft een sterke band met Barneveld. Niet alleen omdat het hoofdkantoor in Barneveld is gevestigd. Een groot deel van onze klanten komt uit Barneveld en omgeving en de collega’s van ons hoofdkantoor hebben veelal binding hier. Vanuit sympathie voor onze vestigingsplaatsen richten wij ons op projecten die plaatselijk van belang zijn.

De organisatie van dit evenement sluit aan op onze dienstverlening. Daarin hebben wij dagelijks te maken met ziekteverzuim. Zowel werkgevers als werknemers is er veel aan gelegen om verzuim en arbeidsongeschiktheid te beperken, want nergens worden de gevolgen daarvan zo direct, lang en veel doorbelast als in Nederland. Sport heeft vooral een positieve invloed op de gezondheid. Gezond leven en sporten dragen ertoe bij dat mensen zich fitter voelen en zich minder vaak ziek melden.

Wij wensen alle deelnemers en toeschouwers een gezellige, sfeervolle en gezonde avond toe! Voor het vijfde jaar op rij organiseren wij met een aantal collega’s dit geweldige evenement.

Namens P-services HR group,

Erik Vonk, Frank van der Lubbe, Aline van Elten, Bente ten Hoor, Pieter-Bas Hazeleger en Gerlinda van der Stouwe

Run by Night

De Run by Night is een hardloopfestijn waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Het is toegestaan sfeerverhogende attributen mee te nemen tijdens de Run by Night. Geen deelnemer? Kom dan ook een kijkje nemen!

Heeft u vragen over de Run by Night? Neem dan contact op via onderstaande link, info@runbynight of via 0342 401 209.

 

Schrijf je in

Schrijf je vanaf 21 september in voor de 5e editie van de Run by Night. Zorg ervoor dat je er snel bij bent!