Waar en wanneer?

Op vrijdagavond 2 november a.s. staat het dorpscentrum van Barneveld voor het vijfde jaar in het teken van de sfeervolle Run by Night. Vanaf 18.15 uur kunnen deelnemers hun chips en startnummers afhalen bij de inschrijftenten van Run2day op het Raadhuisplein. Om 19.30 uur klinkt het startschot voor de 7,5 kilometer en de bedrijvenrun 5 kilometer. Om 20.30 uur klinkt het startschot van de 5 kilometer. Start en finish van beide afstanden vinden plaats op het Raadhuisplein. Voor beide starts geldt een maximum van 450 deelnemers. Vol = vol

Startpunt & parcours

Het start- en finishpunt van de Run by Night is op het Raadhuisplein. Het parcours zal iets gewijzigd worden met de voorgaande edities. Ook komt de 10 kilometer te vervallen. De animo op deze afstand werd de afgelopen jaren minder. Wij denken met de nieuwe afstand (7,5 kilometer) een mooie tussenweg te hebben gevonden, voor de fanatieke lopers. Het parcours bestaat uit een ronde van 2,5 kilometer. Toiletten en kleedkamers zijn aanwezig. Er zijn geen kluisjes en de organisatie is niet aansprakelijk voor het verlies van waardevolle spullen.

Kosten & goed doel

Online inschrijven voor de Run by Night kost € 8,50- per deelnemer, inclusief chip en startnummer. Ook dit jaar zullen wij weer een goed doel steunen. Welk goed doel dit is wordt nog bekend gemaakt.

Deelnemers & aanwezigen

Zowel deelnemers als toeschouwers roepen wij op om er een sfeervolle en gezellige Run by Night van te maken. Lichtjes, fluoriserende shirts, veters, lichtgevende ballonnen, alles is toegestaan!

De route

Auto parkeren kan op de Vetkamp (gratis), bij het parkeerterrein Veluwehal (gratis na 21:00 uur) en op de Kaptijnstraat (gratis na 21:00 uur). De fietsen kunnen gestald worden op het veld bij de kippenren nabij de Spoorstraat. De start van het evenement ligt 200 meter vanaf het Station Barneveld Centrum.