Waar en wanneer?

Op vrijdagavond 8 november a.s. staat het dorpscentrum van Barneveld voor het zesde jaar in het teken van de sfeervolle Run by Night. Vanaf 18.15 uur kunnen deelnemers hun chip en startnummer afhalen bij de inschrijftenten van Run2day op het Raadhuisplein. Om 19.30 uur klinkt het startschot voor de 7,5 kilometer en de bedrijvenrun. Om 20.30 uur klinkt het startschot van de 5 kilometer. Start en finish van beide afstanden vinden plaats op het Raadhuisplein. Voor beide starts geldt een maximum van 450 deelnemers. Vol = vol

Startpunt & parcours

Het start- en finishpunt van de Run by Night is op het Raadhuisplein. Het parcours is hetzelfde als vorig jaar. Er zijn twee afstanden waar je uit kunt kiezen: 5 kilometer (bedrijvenrun en reguliere inschrijvingen) en 7,5 kilometer voor de fanatieke lopers. Het parcours bestaat uit een ronde van 2,5 kilometer. Toiletten en kleedkamers zijn aanwezig. Er zijn geen kluisjes en de organisatie is niet aansprakelijk voor het verlies van waardevolle spullen.

Kosten & goed doel

Online inschrijven voor de Run by Night kost €10,50 per deelnemer, inclusief chip, startnummer en hardloopshirt. Voor een juiste tijdregistratie is het belangrijk om de chip aan je veter vast te maken en niet in je zak te stoppen. Zorg dat je de chip na afloop weer bij ons inlevert.

Dit jaar is het goede doel Stichting Daantje. Stichting Daantje ondersteunt pleeggezinnen en gezinshuizen om het werk wat zij doen net even iets makkelijker en aangenamer te maken.

Deelnemers & aanwezigen

Zowel deelnemers als toeschouwers roepen wij op om er een sfeervolle en gezellige Run by Night van te maken. Lichtjes, fluoriserende kleding, veters, lichtgevende ballonnen, alles is toegestaan!

De route

Auto parkeren kan op de Vetkamp (gratis), bij het parkeerterrein Veluwehal (gratis na 21:00 uur) en op de Kapteijnstraat (gratis na 21:00 uur). De fietsen kunnen gestald worden op het veld bij de kippenren nabij de Spoorstraat. De start van het evenement ligt 200 meter vanaf het Station Barneveld Centrum.