Waar en wanneer?

Op vrijdagavond 13 oktober a.s. staat het dorpscentrum van Barneveld voor het achtste jaar in het teken van de sfeervolle Run by Night. Vanaf 18.45 uur kunnen deelnemers hun chip en startnummer afhalen bij de inschrijftenten van Run2day op het Raadhuisplein.

Om 20.00 uur klinkt het startschot voor zowel de 10 kilometer, de 5 kilometer en de bedrijvenrun. Start en finish van beide afstanden vinden plaats op het Raadhuisplein.

Startpunt & parcours

Het start- en finishpunt van de Run by Night is op het Raadhuisplein. Het parcour bestaat uit een ronde van 5 kilometer. Er zijn twee afstanden waar je uit kunt kiezen: 5 kilometer (bedrijvenrun en reguliere inschrijvingen) en 10 kilometer voor de fanatieke lopers. Toiletten en kleedkamers zijn aanwezig. Er zijn geen kluisjes en de organisatie is niet aansprakelijk voor het verlies van waardevolle spullen.

Let op: het hardloopparcours gaat over de openbare weg. Hier gelden de normale verkeersregels. Het parcours is voor een groot deel niet afgesloten voor overige verkeersdeelnemers. Let daarom goed op je eigen veiligheid.

Kosten

Het inschrijfgeld voor de Run by Night bedraagt €12,50 per deelnemer, inclusief chip, startnummer en een Run by Night hardloopshirt.

Voor een juiste tijdregistratie is het belangrijk om de chip aan je veter vast te maken en niet in je zak te stoppen. Zorg dat je de chip na afloop direct weer bij ons inlevert.

Deelnemers & aanwezigen

Zowel deelnemers als toeschouwers roepen wij op om er een sfeervolle en gezellige Run by Night van te maken. Lichtjes, fluoriserende kleding, veters, lichtgevende ballonnen, alles is toegestaan!

Goede doel

Ook dit jaar steunt de organisatie van de Jigler Run by Night een goed doel. Binnenkort lees je meer over het goede doel dat voor deze editie uitgekozen is.

Als deelnemer heb je dit jaar extra invloed op het bedrag dat geschonken wordt aan het goede doel. Per deelnemer die het Jigler Run by Night shirt draagt tijdens de hardloopwedstrijd wordt namelijk €1,- geschonken aan het goede doel.

De route

Auto parkeren kan op de Vetkamp (gratis), bij het parkeerterrein Veluwehal (gratis na 18:00 uur) en op de Kapteijnstraat (gratis na 18:00 uur). De fietsen kunnen gestald worden op het veld bij de kippenren nabij de Spoorstraat. De start van het evenement ligt 200 meter vanaf het Station Barneveld Centrum.